The Cappa

servicii top-quality
Sky Blue Resort
Amplasat într-un cadru feeric, unde atmosfera și cultura mediteraneană, activitățile în aer liber și serviciile top-quality oferă ambianța ideală pentru un sejur complet, o vacanță de vis, un eveniment corporate de succes sau un eveniment privat memorabil, complexul Sky Blue Resort îndeplinește cele mai înalte standarde ale ospitalității europene încă din 2014. Povestea celui mai exclusivist și rafinat resort din Prahova a prins contur cu patru ani mai devreme, în 2010, într-o perioadă în care orașul Ploiești încă nu le oferea locuitorilor săi atât de multe posibilități de divertisment sau de acomodare precum în prezent. Dezvoltarea industrială a survenit puțin mai târziu, odată cu schimbările economice și ramurile comerciale tot mai pregnante, oferind contextul ideal pentru clădirea unui complex aflat la ieșirea din oraș, suficient de aproape pentru ca toată lumea să aibă posibilitatea de a se bucura de facilități și servicii, dar îndeajuns de departe încât haosul și zgomotul specific zonei urbane să nu tulbure atmosfera de vacanță.

Inițial, Sky Blue Resort a fost un centru de divertisment și de recreere, un club select prevăzut cu o piscină, câteva săli de evenimente, un restaurant cu meniuri alese și o zonă special amenajată pentru activități indoor aflate la mare căutare (piste de bowling, mese de biliard și snooker). Conceptul de bază s-a schimbat pe parcurs, însă valorile au rămas bine stabilite, completate de o misiune diferită și de obiective tot mai ambițioase, care au prins contur an de an, cu fiecare îmbunătățire arhitecturală și fiecare pachet de servicii nou adăugat.

Treptat, o nouă viziune a luat amploare: centrul de divertisment și de recreere s-a transformat într-un complex exclusivist, de cinci stele, extinzându-se constant. Astfel, au apărut facilitățile de care oaspeții se bucură în prezent, de la Sky Blue Hotel & Spa și Sky Wellness & Spa la Sky Blue Fitness și Sky Blue Beauty Salon, Sky Blue Resort răspunzând în timp la toate cererile și aspirațiile oaspetilor pentru a le oferi o experiență inedită și standarde de înaltă clasă prin intermediul unei echipe de excepție.

Ambiția, perseverența, inovativitatea și dorința de a depăși orice limită au scris un nou capitol în povestea acestui resort care își propune să depășească în excelență, devotament și presitigiu chiar și marile hoteluri de anvergură, punând întotdeauna oaspetii pe primul loc.

Încă de la bun început, Sky Blue Resort a fost gândit astfel încât să poată fi definit în moduri diferite de către fiecare oaspete, fără să accepte o singură etichetă sau un singur titlu. Pentru unii, este un cămin, poate chiar a doua casă, și locul perfect în care să-și petreacă o vacanță relaxantă. În viziunea altora, reprezintă un complex emblematic al segmentului corporate și prima alegere în vederea organizării unui eveniment business de succes. La fel de bine poate să fie o destinație pasageră, unde poți servi o masă delicioasă, să petreci o zi la piscină sau să înveți strategiile snookerului, unul dintre cele mai iubite sporturi britanice.

Oricare ar fi răspunsul, toate drumurile duc la Sky Blue Resort. Iar povestea sa nici măcar nu se apropie de sfârșit, deoarece un alt capitol urmează să fie scris. Sau, cine știe, poate chiar construit.