Previous
Next

Inovația, modernismul și rafinamentul ce definesc confortul european top-quality de la Sky Blue Resort sunt regăsite în facilitățile puse la dispoziția oaspeților, care beneficiază de un ansamblu variat de servicii de lux: centru wellness & spa, salină artificială cu sare de Himalaya, restaurant a la carte, centru fitness, salon de înfrumusețare pentru doamne, bowling, biliard, snooker, piscină de dimensiuni olimpice, săli de conferințe, sali pentru evenimente private,  teren de tenis.

Sky Blue Hotel & Spa

Oaspeții o să fie fermecați de camerele spațioase și luminoase, mobilate în raport cu ultimele tendințe de interior design, de îmbinarea elegantă a elementelor arhitecturale, precum și de ambianța tropicală asigurată încă din zona lobbyului prin intermediul unui perete verde purificator, invitându-i într-un mediu revigorant și natural, departe de tumultul unei metropole în continuă ascensiune.

Clădit ca o structură unică și veșnic inovatoare, Sky Blue Resort redefinește în fiecare an conceptul ospitalității top-quality și pune la dispoziția clienților 6 tipuri de acomodări: Deluxe King Room, Executive King Room, Deluxe Twin Room, Executive Double or Twin Room, Suite și Spa Package.

Sky Restaurant & Terrace

Complexul pune la dispoziția oaspeților un restaurant în care se prepară cele mai savuroase mâncăruri tradiționale și internaționale, aflate la un clic distanță datorită meniurilor digitale, un salon privat destinat servirii micului-dejun, un bar unde barmanii servesc băuturi fine, atent selectate, și cocktailuri exotice, de savurat intr-un mediu relaxant, și o terasă reamenajată de curând, preschimbată într-o grădină verde de o frumusețe fără cusur.

De asemenea, cu o capacitate de 90 locuri în interior, 100 pe terasă și 60 în lounge, Sky Restaurant & Terrace este alegerea ideală pentru organizarea și găzduirea de evenimente: recepții, conferințe, reuniuni, mese festive, petreceri tematice și de revelion și sărbători.

Sky Events

Sky Events  cuprinde 8 săli special amenajate, cu o capacitate ce variază de la 5 până la 600 de persoane, potrivite pentru evenimente de rebranding și de lansare de produse, team buildinguri, expoziții, traininguri, petreceri corporate sau tematice, Gala Awards, conferințe, precum si sali pentru nunti, botezuri, majorate.

Sălile sunt izolate fonic, dotate cu aparatură de înaltă performanță și prevăzute cu echipament modern. Din moment ce structura complexului permite îmbinarea utilului cu plăcutul, camerele de conferințe și  spațiile destinate discuțiilor și întâlnirilor de afaceri se află în apropiere de Sky Restaurant & Terrace.

Sky Play & Lounge

Locația perfectă pentru întreceri și provocări, unde puteți petrece momente de neuitat alături de cei mai buni prieteni și de membrii familiei. Pe lângă biliard, bowling, snooker și jocuri electronice, puteți urmări live cele mai importante și așteptate competiții sportive ale momentului într-un mediu primitor și ultramodern. În plus, aveti posibilitatea să realizați primul dumneavoastră strike pe pistă.

Sky Wellness & Spa

O evadare din cotidian reprezintă un bilet către odihnă, relaxare și răsfăț. Bucurați-vă de masajele, pachetele și tratamentele oferite de terapeutii de la Sky Wellness & Spa, care vă vor ajuta să vă purificați trupurile și mintea prin facilitățile puse la dispoziția dumneavoastră: terapii relaxante, saună uscată finlandeză, saună cu abur, saună uscată cu sare de Himalaya, cabine de masaj, jacuzzi, bazine cu hidromasaj Kneipp, hammam și salină artificială cu sare de Himalaya.

Sky Blue Beauty Salon

Într-un decor mediteranean ce îmbină ritualurile de înfrumusețare cu simțul artistic fără cusur al specialiștilor de la Sky Blue Beauty Salon, armonia și inovația pun accent pe naturalețe. Salonul dispune de echipament de ultimă generație, iar hair stilistul nostru este pregătit să vă îndrume spre schimbarea îndelung dorită, găsind împreună cu dumneavoastră acel look modern care vă va oferi un plus de încredere și un nou motiv să zâmbiți mai des.

Sky Blue Fitness

Pe lângă aparatele și echipamentele multifuncționale, recomandate atât pentru începători, cât și pentru avansați, Sky Blue Fitness pune la dispoziție clienților o selecție de cursuri de aerobic și exerciții cardio, cu ajutorul cărora întotdeauna vor găsi imboldul necesar pentru a-și autodepăși limitele.

Centrul fitness are o suprafață de 320.00 mp și este format din 4 săli: cardio, forta, spinning si aerobic, destinate unei game variate de activități, astfel încât să alegeți întotdeauna antrenamentul care vi se potrivește cel mai bine și să vă mențineți într-o formă de invidiat.

Sky Pool

Într-un cadru exotic, oaspeții Sky Blue Resort pot înota la limita dintre cer si apă în cea mai mare pisicină din Ploiești, o piscină infinity de dimensiuni olimpice cu hidromasaj și o adâncime maximă de 1.9 m, ce se transformă zi de zi într-o oază de liniște și de relaxare.

Teren de tenis. Fotbalul este considerat sportul rege, însă niciodată nu va putea rivaliza cu tenisul la capitolul eleganță, disciplină și strategie. Fie că jucați din plăcere sau doriți să aveți primul game trecut în dreptul numelui dumneavoastră, la Sky Blue Resort vă puteți perfecționa încontinuu stilul de joc. În plus, meciurile pot continua în nocturnă, pe un gazon artificial special proiectat pentru a îndura chiar și cele mai disputate puncte.

Loc de joacă. Tobogane, leagăne, petreceri în aer liber și baloane din belșug! Cei mici vor petrece o zi de neuitat la Sky Blue Resort, unde vor avea acces la piscina pentru copii și la un loc de joacă amenajat pentru viitoare aventuri și provocări.